Produktkategorier

 

 


Instagram

Köpvillkor

ButikenBredvid_rgb_svart_700

Köpvillkor


1. Allmänna villkor

Butiken Bredvid tillämpar såväl Konsumentköpslagen som Distans- och Hemförsäljningslagen för privatpersoner, för företag gäller Köplagen.

För att genomföra en beställning måste kunden vara myndig, 18 år eller ha målsmans medgivande.


2. Beställning

Beställning av Butiken Bredvids produkter kan göras via www.butikenbredvid.se, e-post eller per telefon. Se uppgifter på "Kontakta oss".


3. Orderbekräftelse

När du har gjort din beställning får du automatiskt en orderbekräftelse till den e-post adress du har angivit i kassan. Var därför extra noga med att fylla i rätt uppgifter. Vid leveranser med DHL är det viktigt att du anger ett telefonnummer där du är anträffbar, så att budet kan avtala en tid för utlämning som passar dig.


4. Leveranser

Butiken Bredvids leveranser sker med:

Posten Sverige AB (brev samt mindre paket) 49:-

DHL (större/tyngre paket) 89:-.  Vi använder oss här av DHL ServicePoint som riktar sig till privatpersoner. DHL har för närvarande 1.300 Service Point's över hela Sverige. T.ex Ica, Pressbyrån, videobutik, bensinmack eller liknande serviceställe nära dig. För mer info ber vi dig titta på www.dhl.se. har du något önskemål om utlämningsställe notera det i anmärkningar när du gör din order. Följ din leverans med hjälp av ditt sändningsnummer genom DHL Servicepoints godsspårningstjänst. Du kan även ringa kundtjänst 0771 345 345. DHL aviserar dig 3 gånger. Efter 7 kalenderdagar från första aviseringen går paketet i retur till 
Butiken Bredvid. Outlösta paket debiteras med frakten och en extra avgift på 160:-.
Det går även bra att hämta själv i vår butik, då givetvis  inga avgifter tillkommer. Leveransen är i normala fall hos dig inom 3-7 arbetsdagar, observera att enstaka produkter kan ha en längre leveranstid vilket specifieras i respektive produktinformation.  Beställningsvaror levereras inom 1-2 veckor. Vi reserverar oss mot eventuell slutförsäljning, vilken vi informerar om snarast.

Samtliga varor levereras vid ett och samma tillfälle. Om en vara avviker mot den utlovade leveranstiden så kontaktar vi er för ett godkännande av delleverans.

Observera att leveranser sker endast inom Sverige.


5. Betalningssätt

Vi accepterar för närvarande Mastercard/Eurocard och VISA. Information om 3D Secure är en av Visa och Mastercard framtagen teknik för att verifiera dig som konsument när du betalar med ditt kort på internet.Tekniken innebär att när du använder ditt kort för att köpa varor eller tjänster på Internet är det upp till din kortutgivare eller bank att identifiera dig. Identifikationen görs genom att du anger ett personligt lösenord eller kod vid köptillfället. Via krypterad kommunikation kontrolleras detta av kortföretaget via en speciell säkerhetsserver. Detta lösenord har du själv valt eller fått tilldelat av den bank som har givit ut kortet. Läs mer om 3D Secure och säkerhet vid kortköp på Internet på http://www.pts.se/internetsäkerhet

Du kan även betala med kontanter eller kredit/betalkort när du hämtar själv i vår butik, inga avgifter tillkommer.

Tack vare ett samarbete med Klarna har vi följande villkor när du betalar mot faktura:

Betalningsvillkor 10dgr. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50:- samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans endast till folkbokförd adress. Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer en extra avgift på 35:- inkl. moms.


6. Priser

Alla priser anges i SEK inklusive moms 12-25%. Priset som anges på www.butikenbredvid.se vid inköpstillfället är det pris som gäller.

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändring utan föregående avisering.


7. Öppet köp

Hos oss har du öppet köp inom 14 dagar från det att du har mottagit varorna. För våra varor gäller att de skall vara oanvända och i nyskick. Kontakta oss på info@butikenbredvid.se alt. telefon 042 330730 för information om returer. Observera att returer sker på kundens bekostnad. Varorna skall återsändas på det sätt som vi rekommenderar. Vi löser inte ut varor som sändes mot postförskott eller efterkrav.

Returadressen är:

Butiken Bredvid

Bygatan 31

263 61  VIKEN


8. Reklamationer

Vid skadade eller felaktiga varor skall reklamation ske inom 10 dagar från det att varorna togs emot.  Om försändelsen har synbara skador skall detta genast anmälas till speditören. Returnera varan enligt våra rekommendationer och bifoga utförliga uppgifter om varans brister tillsammans med  ett telefonnummer som vi kan nå dig på dagtid samt mailadress.


9. Tvist

Vid tvist där kunden är privatperson är vår policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer


10. Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrofer, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från leverantör, fördyrade omständigheter samt därmed jämförbara händelser utanför vår kontroll som skäligen inte kunnat förutses och som påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, vilka gör att vi inte kan hålla nämda avtal/utfästelser, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämda avtal.


11. Personuppgifter

När du handlar ifrån oss samtycker du till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla uppgifter som lämnas till oss eller som vi får del av när du besöker vår sajt kommer att behandlas av Butiken Bredvid i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresseområden samt övrigt i marknadsföringssyfte. Butiken Bredvid kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte.


12. Reservation

Butiken Bredvid reserverar sig mot felaktigheter i innehåll och prislistan på webbsidan.

Erbjudande

STÄNGT!

Då säger vi tack för 11 innehållsrika år! Butiken Bredvid på Bygatan 31 i Viken har stängt!

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.