Produktkategorier

 

 


Instagram

Webshoppa

jelly_belly_10_assorted_flavours

Välkommen till Butiken Bredvid


Navigera
: Du klickar på önskad kategori- t.ex. nyheter och kan därefter klicka direkt på bild eller klicka på mer info för att se en större bild.


Lägg i kundvagnen
: Vill du köpa en vara klicka på "lägg till" som finns bredvid varje vara. Klicka på "tillbaka" om du vill välja bland andra varor igen eller välj direkt en ny kategori, t.ex. fynd på sidan till vänster.


Ändra i kundvagnen
: Om du vill ändra din beställning klicka på knappen "Visa kundvagn".  Här kan du ändra antal på en vara i taget. Du kan även ta bort en vara helt från din korg genom att klicka på "radera" som är placerad bredvid. Klicka på "ändra" för att spara det nya alternativet som du har valt.


Betala
: När du är nöjd och vill gå till kassan klickar du på "Till kassan" som är placerad högst upp.


Eget konto
: Du registrerar dig som kund direkt på vår sida efter att du valt vilka varor du vill handla. Observera att du måste vara 18 år för att kunna handla hos oss. Fyll i dina uppgifter så att vi vet var varorna skall levereras och hur vi kan få tag på dig. Därefter väljer du hur du vill betala, sedan är beställningen klar och du får en bekräftelse på skärmen. Vi skickar även en orderbekräftelse via e-mail till dig.


Lycka till!

Erbjudande

STÄNGT!

Då säger vi tack för 11 innehållsrika år! Butiken Bredvid på Bygatan 31 i Viken har stängt!

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.